Božično novoletni koncert v živo

Naš Božično novoletni koncert, ki ga izvajamo tradicionalno 25. decembra se je tudi to leto uresničil. Gostja večera je bila pevka Alya, večer pa so popestrili tudi mladi godbeniki Pihalnega orkestra glasbene šole Slovenj Gradec. Po treh skladbah, ki so jih izvedli sami, smo se jim nato pridružili še ostali Preberi več…

Poletje v Slovenj Gradcu

Čestitamo za 30. rojstni dan, Slovenija. Takole smo zaigrali na včerajšnjem koncertu v atriju graščine Rotenturn v Slovenj Gradcu. Z nami je sodeloval tudi mešani pevski zbor Carintia Cantat, navzoče pa je ob dnevu državnosti nagovoril župan mesta Slovenj Gradec g. Tilen Klugler. Fotografije: Nika H. Praper, fotobeležnicaVeč fotografij tukaj.

Otvorili smo slovenjegraško poletje

V poletje smo zakorakali z uspešnim koncertom našega orkestra v Kulturnem domu Slovenj Gradec, z gostjo – pevko Evo Boto. Ob dnevu državnosti je navzoče nagovoril župan mesta Slovenj Gradec g. Tilen Klugler. Fotografije: Nika H. Praper, fotobeležnica Več fotografij tukaj.

Poletje v Slovenj Gradcu

Tudi letos smo s koncertom na prostem v atriju graščine Rotenturn otvorili Slovenjegraško poletje 2018. Nekaj skladb je s svojim odličnim glasom popestril gost večera Matjaž Mrak (sicer pevec Štajerskih 7 in član Policijskega orkestra) in kljub mrzlemu vremenu za ta letni čas smo koncert uspešno izpeljali. Več fotografij najdete Preberi več…

Budnica 2018

Tudi letos smo se za praznik dela 1. maj tradicionalno že zgodaj zjutraj z glasnimi koračnicami podali po ulicah Slovenj Gradca in okolici z namenom “prebuditi” meščane in vaščane okoliških vaških skupnosti. Ob priložnosti smo obiskali še naša najstarejša godbenika in jima zaigrali poskočnico ali dve.